Възобновява се записването за имунизация срещу COVID-19 в електронния регистър. Това

...
Възобновява се записването за имунизация срещу COVID-19 в електронния регистър. Това
Коментари Харесай

Възобновява се записването за ваксинации срещу Covid-19 в електронния регистър

Възобновява се записването за имунизация против COVID-19 в електронния регистър. Това оповестиха от пресцентъра на „ Информационно обслужване “ АД. Регистрирането на нови консуматори, които желаят да се ваксинират, ще е допустимо от през днешния ден -. 

Дейността на регистъра се възобновява, откакто Европейската организация по медикаментите (ЕМА) удостовери ефикасността и сигурността на AstraZeneca, а изпълнителният шеф на Изпълнителната организация по медикаментите (ИАЛ) маг.-фарм. Богдан Кирилов издаде заповед за обновяване на имунизацията с Оксфордската ваксина. 

Всички лица, които са се записали за слагане на ваксина за седмицата, през която имунизационните центрове бяха затворени, ще бъдат автоматизирано презаписани с една седмица напред. Всеки регистриран ще получи SMS или имейл за новата дата и час на имунизацията през определения от него канал за връзка. 24 часа преди имунизацията системата ще изпрати ново увещание. 

Потребителите имат опция да трансформират дата и часа на имунизация и да изберат различен времеви прозорец, според от натовареността на имунизационните центрове. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР